x

PJEVAČ OŽENIO KOLEGINICU: Vjenčali se Amel Ćurić i Jelena! (FOTO)

Regionalna muzička zvijezda i pobjednik `X Factora` Amel Ćurić je danas izgovorio sudbonosno `Da`, saznaje Ekskluziva.ba portal. Vjenčanje se održava u sarajevskom hotelu Hills, a prisutan je veliki broj Amelovih kolega, među kojima su: Armin Bijedić, Fatmir Sulejmani, Faruk Duran, Amil Lojo...

Amel Ćurić je oženio svoju dugogodišnju djevojku Jelenu Čabarkapu. Prelijepa Jelena je dvije godine bila u vezi sa Amelom Ćurićem, da bi je on u septembru prošle godine zaprosio tokom putovanja u Barceloni, te je od tada nosila status zaručnice. 

 

Već od danas, Jelena, koja se, također, bavi pjevanjem postala je supruga popularnog Gračanlije, koji se odlučio za gala ceremoniju u Sarajevu, prvenstveno zbog velikog broja prijatelja koje imaju u ovom gradu, ali i da bi olakšali dolazak brojnim prijateljima iz Hrvatske, koji su pristigli na veliko slavlje.

 

Podsjećamo, Ekskluziva.ba portal je među prvim objelodanio vezu ovog para, još dok je Jelena bila takmičarka muzičkog showa `Zvijezda možeš bit ti`. Čestitamo mladenci!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.