x

PJEVAČ PROLAZIO KROZ PAKAO: Ljekari saopštili da je žena Ace Pejovića dobila životnu bitku!

Supruga Ace Pejovića Biljana uspješno se oporavlja poslije operacije aneurizme, koja je obavljena u utorak na srijedu. Njeno zdravstveno stanje sad je stabilno, pa pjevač, cijela njegova porodica i prijatelji mogu da odahnu. Biljana je jučer napustila šok-sobu i prebačena je na odjeljenje. 

Počela je da komunicira i jede, a na licu joj se pojavio i osmijeh jer je dobila najtežu životnu bitku. Ove navode potvrdio nam je i direktor Kliničkog centra prof. dr Miljko Ristić.

 

Stanje stabilno

 

- Stanje gospođe Pejović je stabilno. Biljana je napustila odjeljenje intenzivne njege i prebačena je u sobu. Komunikativna je, a tokom dana je imala i obrok - rekao je doktor Ristić za Kurir.

 

Kako dalje saznajemo, Biljanu su tokom jučerašnjeg dana posjetili najuži članovi porodice, ali ljekari naglašavaju da još uvijek nisu preporučljive veće posjete, kako zbog epidemije gripa tako i zbog činjenice da su joj odmor i mir prijeko potrebni.

 

Podrška

 

Podsjetimo, Pejovićeva žena operisana je u utorak nakon što je na fakultetu gdje je zaposlena izgubila svijest uslijed pucanja aneurizme u mozgu. Operacija je trajala duže od pet sati, tokom kojih je Aca prolazio kroz agoniju. Sve vrijeme u bolnici tješile su ga njegove kolege Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Ana Bekuta, Brena, kao i drugi brojni prijatelji.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.