x

PLAČE CIJELA SRBIJA: Tragedija! Učesniku Parova preminula supruga!

Potresno je veče bilo u vili ``Parova``, a jedan od učesnika otkrio je svoju tragičnu sudbinu. Jelena Đurić je prvo kao gošća ispričala svoju tešku životnu priču o borbi sa rakom.To je ohrabrilo i Zorana Manijaka da podijeli tužnu priču iz svog iskustva.

- Želim da si se zahvalim i iskažem poštovanje. Podsjećaš me na moju suprugu koja je preminula od iste bolesti. Isto je mislila da će preživjeti, ali, desilo se to što se desilo. Želim ti puno sreće i da živiš dugo! - rekao je on kroz suze, i dirnuo sve ostale u vili. 

 

Jelena je prethodno ispričala detalje o svojoj bolesti. Riječ je o non - Hočkin limfomu, koji je, kako se stručno navodi, maligna proliferacija limfatičnih ćelija imunog sistema, uključujući limfne čvorove, koštanu srž, slezinu, jetru i sistem za varenje. Ova bolest je znatno učestalija od Hočkinovog limfoma. Uzrok je nepoznat, ali mnoga savremena ispitivanja ukazuju na virusnu etiologiju.

 

Jelena je otkrila kako je saznala za svoju bolest, i kako je reagovala kada je saznala da odmah mora ``pod nož``. 

 

- Nisam bila uplašena. Znala sam da moja prva operacija neće biti tako strašna. Nakon operacije sam se probudila u šok sobi, i imala jake bolove. Tada sam shvatila da je situacija zaista ozbiljna. Meni je tokom operacije izvađena i voda oko pluća koju sam imala. To je samo početak, poslije su došle stvari koje su bile mnogo teže - rekla je ona. 

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.