x

POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA PREŽIVIO TRAGEDIJU: Njegov kum poginuo, još dvoje povrijeđeno u saobraćajci!

Pobjednik Zvezda Granda pjevač Amar Jašarspahić Gile povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo njegov kum, a povrijeđeno još dvoje ljudi koji su bili sa njim u kolima. U saobraćajnoj nesreći koja se oko 2,30 desila na području Kiseljaka, smrtno je stradao Kakanjac D. B. (30), a lakše i teže su povrijeđeni A.J. , V.S. i A.M.

Jašarspahić je u trenutku nesreće spavao na zadnjem sjedištu automobila, dok je njegov kum, D. B. preminuo na licu mjesta. Pjevač se obratio prijateljima i obožavaocima na Fejsbuku, demantujući glasine o svojoj pogibiji.

 

Mediji navode da se pjevač vraćao sa snimanja emisije “Narod pita” i da se zbog gubitka prijatelja nalazi u teškom psihičkom stanju kao i da je otkazao nastupe dok se ne oporavi. Ljekari su konstatovali da se ugruvao ali da zadobijene povrede nisu opasne po život.

 

Pjevač je na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu napisao da je veoma tužan zbog gubitka dragog prijatelja, ali da neće otkazivati nastupe, kako je to pisalo na jednom od njegovih lažnih profila.

 

Ovaj status je Gile želeo da demantuje i upozori svoje fanove da je profil lažan:

 

``Dragi prijatelji, zbog povreda koje sam `zaradio` i gubitka želim da vam se izvinim zbog toga što ću sve nastupe predviđene za ovaj mjesec otkazati. Uz dogovor sa menadžerom to je za sada najbolje. Izvinjavam se takođe i vlasnicima klubova i hvala kolegama na zamjeni``, poručio je pjevač na Fejsbuku.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.