x

POSJETIO UROLOGA Mrka: Išao sam da ga odsiječem!

Nakon što su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uhvaćeni kako odlaze u Klinički centar, na odjeljenje urologije, političar je za “Alo!” objasnio zašto je tamo bio. Naime, Milutin je svima koji brinu o njegovom zdravlju ironično poručio da se riješio svog polnog organa.

- Išao sam da odsiječem k****, pa da dam ovima što se interesuju da me uhvate za njega. Ali i daljem mogu da ka**m, a ovi što se brinu neka me uhvate za ku*** - rekao je uz osmijeh Mrka.

 

Ipak, Ana nam je objasnila zašto su posjetili ljekara.

 

- Sve je u najboljem redu kod Milutina. To je redovna kontrola, on mnogo vodi računa o svom zdravlju. Ovim daje primjer svim muškarcima u njegovim godinama da se redovno kontrolišu - kaže Bektuta.

 

Inače, ekipa emisije “Paparazzo lova” pratila je Anu tri dana, te su je snimili u ulozi Mrkinog vozača. Ona ga je odvezla do klinike, gdje se Mrka zadržao neko vrijeme. Dok je on bio na pregledu, Ana je otišla do jednog restorana brze hrane po ručak, a zatim se vratila po svog izabranika, koji se zadovoljan ušao u automobil. Srećni par se nakon toga odvezao u nepoznatom pravcu. Sudeći po njihovim izjavama političar nema nikakvih problema.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.