x

POSLJEDNJE RIJEČI MONSTRUMA IZ RAKOVICE: Poslije ovih priča u ćeliji, cimerima je postalo jasno da će se USKORO UBITI!

Marko Nikolić (43), koji je u julu prošle godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i bivšu suprugu Maju (38), preminuo je u subotu uveče u Urgentnom centru. Monstrum je 30. decembra prerezao sebi vrat u zatvorskoj ćeliji CZ, gdje se mjesecima nalazio u pritvoru. 

Prema saznanjima Kurira, Nikolić se nekoliko posljednjih dana ponašao drugačije nego ranije, a cimerima sa kojima je dijelio ćeliju uoči samoubistva rekao je da ne zaslužuje da živi.

 

- Zaslužio sam sve što mi se dešava! Cijeli život sam loš čovjek, ne zaslužujem da živim! Zato sam ovdje gdje sam sada - rekao je navodno Marko Nikolić. Ove posljednje riječi koje je progovarao sa cimerima bile su najava da će uskoro presuditi samom sebi.

 

On je u subotu u prijepodnevnim satima razbio ogledalo u kupatilu svoje sobe i komadom stakla presjekao sebi vratnu arteriju.

 

- Trojica cimera momentalno su skočila i pokušala da mu pomognu. Oni su vikali i dozivali čuvare, koji su uletjeli u Nikolićevu ćeliju. Tokom guranja, on je posjekao zatvorenika koji mu je bio najbliži, ali mu je, na svu sreću, nanio samo lakše povrede. Međutim, rana na njegovom vratu bila je ogromna - priča izvor Kurira.

 

Nikolić je momentalno kolima Hitne pomoći transportovan u Urgentni centar, gdje su ga ljekari operisali.

 

- Vaskularni hirurzi su četiri sata pokušavali da povežu presječene vene i arterije. Po završetku operacije, Nikolić je prebačen na odjeljenje intenzivne njege, gdje je i dalje bio u teškom stanju. Nakon nekoliko sati on je podlegao povredama - dodao je naš sagovornik.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.