x

POTPUNI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Marija se izgalamila na Viki: J... te Bog, glupa si!

Nastup Aleksandre Đuranović u Zvezdama Granda izazvao je sveopšti haos i žestoku svađu između članova žirija, pa su u jednom trenutku Marija Šerifović i Dragan Stojković napustili studio.

Poslije izvođenja prve pjesme žiri Zvezda Granda nije dao Aleksandri glas, ali je produkcija dala šansu da otpjeva drugu pjesmu, uz žestoko protivljenje Jelene Karleuše.

 

Prilikom komentarisanja kandidatkinje Aca Lukas i Karleuša su ponovo ušli u raspravu, ali pravi haos je nastao kada je Viki Miljković davala komentar. Marija Šerifović je bila u šoku:

 

- ``Ju, ju, ju Bože pljuni me.`` , a Viki je opomenula da spusti ruku i prokomentarisala da Aleksandra pjeva puno bolje od bar tri pjevačice. Lukas se složio sa njom i dodao da je djevojka prelijepa, dok je Karleuša pobijesnila i zapitala ostatak žirija:

 

- ``Šta ćemo sa onim koje nisu dobro pevale, one su loše ribe?`` Bosanac je rekao da zato što puštaju ovakve kandidate i zato se starlete motaju i ne možete da radite. Marija je pobijesnila i počela da urla: - ``Ajde da budemo fer i iskreni i da ne mrsimo m**a. Pričamo priče koje ne postoje. Pros*ituke pjevaju na sve strane, ne može da se živi, j... te Bog!`` i demonstrativno napustila studio, poručivši Viki da je glupa jer nije razumjela kako ne misli za kandidatkinju da je starleta. Odmah za njom otišao je i Bosanac. 

 

Pogledajte kako je to izgledalo (premotajte na 1:46:00)

(svetplus.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.