x

POTRESNA ISPOVIJEST MAJKE STRADALOG NIŠLIJE: Moj sin Milan je predosjetio smrt, prije par dana iz čista mira mi je rekao...

NIŠ - Kao da je znao da će mu se nešto dogoditi, predosjetio je smrt kad mi je prije neki dan odjednom rekao: „More, nakusaćete se vi meni posnog pasulja“ - jecala je juče Snežana Miljković, majka dvadesetsedmogodišnjeg Nišlije koji je poginuo u stravičnoj saobraćajki.

Nesreća se dogodila u petak oko 21 sat na ulazu u selo Prva Kutina kod Niša.

 

- Milan je upravljajući „pasatom“ prešao na lijevu stranu kolovoza i direktno se sudario sa BMW koji je vozila Ivana Pavlović (26). Miljković je iste večeri preminuo, njegove saputnice Vesna Dinić (41) i njena mlađa kćerka Katarina Krstić (20) zadobile su teške povrede, dok je starija Kristina (21) prošla s lakšim povredama. U niškoj bolnici zbrinuta je i djevojka koja je vozila BMW. Inače, od siline udarca vozila su odbačena više od 20 metara, a BMW je udario u kapiju dvorišta jedne kuće - kaže izvor Kurira.

 

Snežana Miljković kaže da je sin Milan u petak došao kući iz Pirota, gdje je radio i ubrzo otišao po prijateljice s kojima se odvezao ka Gadžinom Hanu.

 

- Oko 22.45 zvao me je njegov gazda i kazao mi da je Milan imao udes. Dok sam čekala ljekare, nekoliko puta sam padala u nesvijest. Kada sam vidjela ljude iz kapele, noge su mi se odsjekle. Doktor je izašao iz sale i kazao mi da su povrede bile preteške i ja sam opet pala u nesvijest - priča očajna žena.

 

Ona kaže da je Milan prije polaska u Gadžin Han svratio kod brata.

 

- Djever mi je kazao da je moj sin popio samo jedno pivo, pa ne vjerujem da to ima veze s nesrećom - rekla je Snežana.

 

Međutim, Kristina Krstić, jedna od putnica u „pasatu“, kaže da je primijetila da je Milan pio.

 

- Zamolila sam Milana da mene, mamu i sestru odveze do kamenoresca da naručimo nadgrobni spomenik za oca koji je preminuo prije godinu dana. Čim je stigao, primijetila sam da je zagrijan, ali sam mislila da može da vozi. Na ulazu u Prvu Kutinu vidjela sam auto koji nam dolazi u susret kad je Milan odjednom skrenuo ulijevo i zakucao se u njega. Posljednje čega se sjećam prije nego što sam izgubila svijest jeste mamin vrisak - rekla je ona.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.