x

POTRESNA STOJINA PRIČA: Svekrva me IZBACILA IZ KUĆE SA BEBOM!

Pjevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja nedavno je šokirala javnost kada je priznala da je zbog sadašnjeg supruga pokušala da se ubije, a sada je sve iznenadila kada je otkrila detalje iz mladosti.

Naime, pjevačica se udala veoma mlada, a porodica njenog prvog supruga je nikada nije voljela, zbog čega je i svekrva jednom prilikom izbacila iz kuće sa bebom koja tada nije imala ni tri godine.

 

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čovjeka kojeg sam neizmjerno voljela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom , uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako. Porodica mog supruga me nikad nije volejla, smetala sam im od samog početka - rekla je pjevačica, a potom je objasnila kako je izgledalo beznađe u kojem se našla:

 

- Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dijete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dijete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Cijeli taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživjeti. Narednih nekoliko mjeseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam dijelila posljednju šolju kafe i posljednje parče hljeba. Naravno morala sam da nastavim da pjevam po kafanama da bi moje dijete imalo šta da jede - ispričala je pjevačica.

 

Stoja se udala prvi put sa 16 godina, a njen suprug se ubio samo tri godine kasnije kada je ona ostala udovica sa trogodišnjim sinom Milanom Novakovićem.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.