x

POTRESNO! MAJKA UBIJENE PJEVAČICE OTVORILA DUŠU: I dalje čekam da mi se Jelena javi, Jana mi je jedina utjeha!

Zorica Krsmanović, majka ubijene pjevačice Jelene Marjanović, ni poslije 88 dana ne može da se pomiri s tim da njene kćerke više nema. U razgovoru za Informer Zorica je rekla da i sada ponekad očekuje da joj se Jelena javi i da joj kaže kako će uskoro doći do nje.

- Noćima je sanjam, čini mi se da čujem njen glas. Često kada sam sama poželim da je okrenem, da joj čujem glas, iako znam da mi se niko neće javiti... Svjesna sam svog ovog pakla i činjenice da su mi uzeli moju kćerku. Ali majčino srce i patnja su jači od razuma. Ponekad pomislim da je sve ovo ružan san i da će mi se moja Jeca vratiti, da ću je poljubiti i zagrliti. Mnogo mi je teško, toliko da mi se nekad čini da ću pući od svega ovoga - očajna je Zorica.

 

Tužna i skrhana bolom, pjevačicina majka ispričala nam je kako preživljava ovu agoniju i šta joj daje snagu da dočeka dan kada će se monstruozni ubica konačno uhvatiti.

 

- Ne bježim od medija niti imam zašto da se skrivam, ali ja, djeco moja, nemam šta da vam kažem. Sve sam ispričala što sam imala. Ni poslije skoro tri mjeseca ne mogu da prihvatim saznanje da su mi na takav način ubili dijete. Mučim sebe istim pitanjima ko ju je i zašto je ubio?! Koji joj je monstrum tako nešto uradio na pravdi Boga. Ne znam više ni u koga da sumnjam, kome da vjerujem. Potpuno sam sluđena i slomljena. Sada se uzdam samo u policiju, sa željom da ubica što prije bude uhvaćen. Da ja svojim očima vidim ko je to - sa suzama u očima priča Zorica Krsmanović i dodaje da joj je unuka trenutno jedina radost u životu:

 

- Hvala Bogu da imam Janu, uz koju sve ovo mnogo lakše podnosim. Njen osmijeh i zagrljaj su mi najveća snaga - drhtavim glasom završila je svoju priču majka pokojne pjevačice.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.