x

POZNATOM PJEVAČU I NJEGOVOJ PORODICI ŽIVOT VISIO O KONCU: Aca Lukas umalo poginuo!

Aca Lukas je sa suprugom Sonjom i kćerkom Viktorijom preživio pravu dramu u avionu kad su se u četvrtak uveče vraćali iz Diseldorfa za Beograd, saznaje Kurir. Iako su planirali da putuju u petak ujutru, Sonja je u posljednji čas zamijenila karte za dan ranije kako bi stigli na proslavu rođendana pjevačice Dajane Jakšić.

- Let avionom „Er Berlina 5754“ 23. oktobra djelovao je sasvim uobičajeno. Uzletjeli smo u 21.05, a dolazak je bio planiran za 23.20. Međutim, sve se u jednom momentu pretvorilo u horor film. Mislio sam da ćemo izginuti - priča Lukas za Kurir i opisuje užase iz vazduha.

 

- Cijeli sat smo letjeli u agoniji i nismo znali da li ćemo preživjeti. Avion je negdje na pola leta zahvatila snažna oluja i krenule su turbulencije kakve u životu nisam doživio, a imao sam toliko letova i po lijepom i po ružnom vremenu. Zgrabio sam dijete i snažno je zagrlio jer mi se učinilo da ćemo se srušiti. Sonja je samo preblijedila. Stjuardi su se prevrtali između sjedišta, ljudi su vrištali, krstili se i molili Bogu, nisam vjerovao šta nam se dešava. Vladala je opšta panika jer niko nije mogao da predvidi niti da nam garantuje kako ćemo se prizemljiti - uznemireno je ispričao folker poručivši da je, na svu sreću, poslije sat vremena pilot nekako uspio da se izbori s nevjerovatnim vjetrom i najzad bezbijedno sleti na aerodrom „Nikola Tesla“ 15 minuta poslije ponoći.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.