x

PREPLAVILA INTERNET: Milica Pavlović glavna tema evropskih tabloida, svi pišu o njenom dekolteu u emisiji!

Pjevačica Milica Pavlović postala je tema broj jedan evropskih tabloida nakon nedavnog gostovanja u emisiji ``Amidži šou``. Naime, Milica je kod Ognjena Amidžića gostovala kako bi promovisala novi album ``Boginja``, a u emisiji se pojavila u duboko dekolitiranoj haljini.

I upravo je Miličin stajling bio jedna od okosnica tekstova koji su se pojavili na internetu, a čitaoci turskih, britanskih, grčkih i norveških portali udijelili su mladoj Leskovčanki mnoštvo komplimenata.

 

- Večeras mi je telefon zvonio kao poludio! I dugujem jedno veliko hvala mojim prijateljima, koji su još jednom pokazali koliko me vole i koliko se zaista raduju svakom mom uspjehu. Moram malo da se pohvalim. Zaista nisam očekivala, ali danas je više od 100 svjetskih portala iz Velike Britanije, Turske, Grčke, Norveške i drugih zemalja iz Evrope objavio zaista predivne tekstove o meni i promociji mog albuma ``Boginja`` u emisiji ``Ami G Show`` - napisala je Milica na društvenim mrežama i dodala:

 

- Svakako da sam oduševljena što sam dobila ovako divnu i potpuno neočekivanu podršku, to mi daje nevjerovatnu snagu i uliva povjerenje da sve što radite sa velikom ljubavlju ne može da prođe nezapaženo. Zahvaljujem svjetskim medijima na divnim komplimentima, ostala sam bez teksta... - napisala je Milica.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.