x

PREPUN MEJDAN: Pogledajte kako je bilo na koncertu Zdravka Čolića u Tuzli!

Teško je procijeniti koliko je publike bilo u subotu uvečer na koncertu legendarnog Zdravka Čolića, ali nema sumnje kako je riječ o još jednom rekordu tuzlanskog Mejdana. Pored pohvala koje zaslužuje legendarni Čola, sve pohvale idu i organizatorima, ekipi ``Beral Musica`` koja se potrudila da sve bude u najboljem redu, pa i ne čudi što sa njima rade samo najveće zvijezde naše muzičke scene.

Već u 20 sati ni igla nije mogla pasti na parter i tribine dvorane, a iz hiljada grla publike koja je u Tuzli stigla iz svih krajeva Bosne i Hercegovine orile su se popularne pjesme balkanskog superstara. 

 

Publika je u delirijumu bila od prve Čoline pjesme ``Produži dalje`` pa do posljednje ``Ti si mi u krvi`` koju je otpjevao nakon što je pozvan na bis. 

 

Čola je kao i svaki put prije bio u svom elementu. Energičnim nastupom širio je pozitivne vibracije u Mejdanu. Tri sata publika je mogla uživati u njegovim starim i novim hitovima, a pauzu je napravio samo onda kada je na scenu izašla Maya Sar koja se sugrađanima predstavila sa tri numere među kojima i onom evrovizijskom ``Korake ti znam``.

 

Uvježbana ekipa ``Beral musica``, predvođena Draganom i Almirom Berberović, učinila je maksimalan napor da koncert legendarnog pjevača protekne u najboljem redu, a sudeći po prezadovoljnim licima publike u toj namjeri su i uspjeli. 

 

Nakon uspješno obavljenog posla Zdravko Čolić, organizatori i zvanice su se opustile na After partyju.

(Klix.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.