x

PROS*ITUCIJA UZELA MAHA: Studentice u Beogradu prodaju tijelo za 15 KM!

Djevojke u Srbiji sve se češće bave najstarijim zanatom, a novcem koji zarade plaćaju školarinu, stan i hranu, jer se drugačije ne mogu uzdržavati dok studiraju. Teška materijalna situacija natjerala je mnoge studentice na pros*ituciju, a u toj borbi za golo preživljavanje neke su spremne svoje tijelo prodavati i za hiljadu dinara (približno 15 KM), piše Kurir.

“Studentska pros*itucija je doslovno procvjetala u Beogradu u posljednjih godinu dana, a glavni je razlog neimaština. Neke studentice tako zarađuju za život, plaćaju školarinu, kupuju hranu… Mnoge od njih su na fakultetu uzorne, pa tako tokom dana marljivo uče, a noću čekaju mušterije kod Plavog mosta i oko željezničke stanice. Međutim, dok elitne pros*itutke zarađuju i nekoliko stotina eura po satu, ove djevojke se*s nude za hiljadu ili dvije hiljade dinara”, kaže sugovornik za Kurir.

 

Dodaje da se pros*itucijom u posljednje vrijeme sve ćešće bave i mladići.

 

“Pristaju na sve, a usluge pružaju u automobilu ili stanu klijenta. Cijene su tako niske jer im je novac hitno potreban za preživljavanje, dok je, s druge strane, i konkurencija velika, što također obara cijenu. I u ostalim univerzitetima u Srbiji je vjerovatno isto”, kaže.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.