x

PROSIO, TUKAO, DROGIRAO SE, UNIŠTIO KARIJERU: Svi skandali Gagija Đoganija!

Luna Đogani svojim učešćem u rijalitiju Zadruga izazvala je mnoštvo kontroverzi, najviše zbog toga što je odmah uletjela u vezu sa oženjenim muškarcem. najveća podrška joj je otac, Gagi Đogani, koji ni sam nije imalo sladak život. Gagi se još prije 8 godina razveo od bivše žene Anabele Atijas, nekadašnje pjevačice njegove grupe ``Fanki Dži``, ali nakon razvoda priznao je da ju je tukao tokom braka, ali ``da to nije ništa strašno``.

``Dešavalo se da se dva ili tri puta da se potučemo, ali više puta je udarila ona mene, nego ja nju. Smatram da je to u braku normalna stvar i ne smatram to zlostavljanjem``, izjavio je Gagi pre nekoliko godina i šokirao domaću javnost.

 

Epitet nasilnika je ponovo dobio prošle godine kada je fizički nasrnuo na pjevačicu Sašku Karan, nakon čega je diskvalifikovan sa ``Farme``.

 

``Farmeri, ovim pismom vas obavještavamo da je Gagi u toku noći sjekirom razvaljivao vrata od izolacije u kojoj je bila Saška. Osim toga, gađao ju je letvom. Zbog navedenog smo deoneli odluku da Gagi bude diskvalifikovan``, saopštila je produkcija nakon što su Gagija izbacili iz rijalitija.

 

Nasilno ponašanje ponovo je pokazao i to van kamera, ali prema svojoj djevojci Mileni. On ju je sredinom prošle godine istukao u stanu u kojem su živjeli, zbog čega je u maju ove godine osuđen na tri godine uslovne kazne, a ukoliko počini ponovo isto krivično delo završiće u zatvoru.

 

Međutim, jednom prilikom i sam Gagi je bio žrtva nasilja. Njega je, kako je rekao, pretukao Andrej Atijas, aktuelni muž njegove bivše žene Anabele.

 

``Ne mogu više da ćutim! Ljudi me zaustavljaju na ulici i pitaju da li sam dobro, a novinari me stalno zovu. Tačno je da smo se Anabelin muž i ja potukli! On je mene prvi napao, a ja sam se samo branio``, otkrio je Gagi 2013. godine i dodao:

 

``Andrej mi je prijetio da prestanem da blatim Anabelu u novinama, a ja je u usta nisam uzeo, jer ne želim javno da pričam o njoj. Ona ima svoj život, ja svoj, i završena priča. Ne mogu psihički više da izdržim``, žalio se Gagi Đogani tada.

 

Najveći šok za poštovaoce njegove muzike i cjelokupnu javnost bila je njegova ispovijest prošle godine u kojoj je priznao da se drogirao, ono što se godinama šuškalo u estradnim krugovima.

 

``Uzimao sam kokain, a umio sam da se nakljukam lijekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osjećao jadno i bijedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi``, ispričao je Gagi i nastavio:

 

``Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život``, priznao je denser. On je tada priznao i da je išao na odvikavanje od droge, a da su mu terapije pomogle da se izvuče iz pakla narkomanije.

 

On je sada svim srcem uz svoju stariju kćerku Lunu kada je svi napadaju, jer je i ona bila uz njega u najtežim trenucima i sve greške mu uvijek opraštala.

 

``Luni sam sve priznao prije sedam mjeseci. Sada je velika i znao sam da će me razumjeti. Ona mi je rekla da je sve predosjećala, ali da je čekala da joj sam kažem``, rekao je Gagi.

 

Gagi se tokom svih ovih godina boravka na domaćoj estradi često upuštao u sukobe sa svojim bratom Đoletom Đoganijem, kako privatno, tako i putem medija. Ipak Gagija je najviše ga zaboljelo kada je Đole prošle godine izjavio ``da je psihički bolesnik``, po njegovom izbacivanje sa ``Farme``. Tada se Gagi odrekao javno brata, koji mu je godinama pomogao finansijski i pomagao mu kada se borio sa porocima, ali su se poslije ponovo pomirili.

 

``Ja sam njemu pomogao kad se razveo od Sladje. Anabela i ja smo mu dali koliko treba da napravi karijeru. Nama je srce bilo puno. Mi nismo zli i bolesni kao on. Optužili su me da sam zlostavljao dijete od 11 godina, tri dana su me blatili. Za brata je rekao da sam psihički bolesnik, da pijem teške lijekove``, rekao je tada Gagi.

 

Zbog pogrešnog načina života Gagi je, kako je i sam priznao, upropastio karijeru, koju je pokušao da izvuče prije nekoliko godina tako što je, vjerovali ili ne, prosio putem društvenih mreža. Ostavio je broj svog žiro računa i zamolio pratioce da mu uplate po jedan euro kako bi snimio novi spot.

(Puls)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.