x

PROŠLA KROZ PAKAO: Goga Sekulić ni u najgorem snu nije očekivala da će je ovo zadesiti u Turskoj!

Goga Sekulić je napustila Srbiju u želji da napravi karijeru modela, ali umjesto da se fotografiše za naslovne strane i reklame, završila je u ropstvu!

``Iskreno, te priče baš i ne volim da se sjećam. Tačna je u potpunosti. Otišla sam u Tursku jer sam vjerovala da je riječ o sigurnoj priči, kastinzima i fotografisanju, a ničega od toga sem tog ropstva nije bilo``, priznaje pjevačica.

 

Ona je neposredno po objavljivanju svog prvog albuma ``Ljubavnica`` dobila ponudu da se okuša u ulozi modela. Prihvatila ju je, zbog čega je za nju uslijedio pravi pakao. Menadžer koji je Gogi i djevojkama koje su došle sa njom trebao da ugovara kastinge ih je zarobio.

 

``Prvih nedjelju dana je bilo sjajno! Međutim, druge nedjelje nam je menadžer oduzeo pasoše. Držao nas je zatvorene u stanu. Jele smo ono što je ostalo u frižideru. Nismo imale kontakt sa spoljnim svijetom. Nije bilo moguće nikoga da pozovemo jer ni mobilne telefone tada nismo imale. Djevojke su se uspaničile, neke su čak upale i u depresiju, ali ja sam odlučila da se borim za svoj život``, otkriva svoju potresnu priču Goga.

 

Pjevačica je odlučila da pobjegne iz stana koji im je bio kao ćelija, ali i iz Turske.

 

``Posvađala sam se sa tim menadžerom, čak sam i nasrnula na njega. Jedino sam ja bila harambaša! Nije mi bilo svejedno, ali neko je morao da se usprotivi. Ipak, nije mi to mnogo vrijedilo. Zato sam odlučila da razvalim vrata stana i sef u kom su bili pasoši. Uspjela sam da pobjegnem sa djevojkama iz tog pakla``, prisjeća se pjevačica.

(vesti-online.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.