x

Palim svijeće za dijete koje sam ubila!

Bivša modelsica je kroz jecaje pričala da je pila dosta alkohola da bi zaboravila na batine koje je dobila od Andrije Markovića. 

Ružica Veljković je u nekoliko navrata u rijalitiju „Parovi“ pričala o batinama koje je dobila od pjevača Andrije Akija Markovića, a u petak uveče je otvoreno govorila kroz kakav je pakao prošla i koliko joj je bilo teško što je abortirala njegovo dijete.

 

Naime, bivša modelsica se pred svima rasplakala i pričala da u crkvi pali svijeće za dijete koje je, kako kaže, ubila.

 

Možda se Ružica ne bi ni rasplakala javno da Jelena Golubović nije počela da je proziva da je alkoholičarka i da već deset godina ne ispušta čašu iz ruke.

 

Veljkovićeva je najprije počela da se brani, a kada je glumica pomenula abortus, mlada pjevačica je počela da plače i objasnila je da alkohol konzumira zbog svega što je doživjela u životu.

 

- Istina je, bila sam alkoholičar. Za jednu noć sam pila litre pića, i to sam miješala, ali sve je to bilo u periodu kada sam proživljavala pakao. Moj pakao je trajao godinu i tri mjeseca. Priznajem i ne lažem. Svašta sam proživjela sa njim i bila sam alkoholičarka - izjavila je Ružica misleći na period koji je provela sa Akijem.

 

- Ja sam nakon svega išla u crkvu. Kad god odem tamo, ja se rasplačem i palim svijeću za dijete koje sam ubila. Moja mama je znala koliko mi je bilo teško jer sam stalno plakala. Znala sam da sa njim nemam budućnost i da to dijete ne bi bilo srećno. Kada sam abortirala, tata mi je rekao: „Bolje da si to dijete ostavila nekome“. Pila sam mnogo alkohola da bih sve to prebrodila. Kada me neko krivi za to što sam pila, ja se sjetim da sam uništila svoj život za narednih nekoliko godina. Kad smo bili jednom u garaži i parkirali se, on me je šutirao. I kako poslije da ne abortiram, kad sam znala da tom djetetu neće biti lako. Ako treba, drogiraću se, samo da prebrodim sve ovo - kroz jecaje je pričala Veljkovićeva.

 

Pozvali smo i Akija da bismo čuli šta on ima da kaže na ovu Ružičinu priču, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.