x

Parovi: Aleksandra i Dalila dobile nervni slom kada su čule odluku produkcije!

Učesnici rijalitija „Parovi“ u petak uveče su doživjeli šok kada im je saopšteno da je glavna nagrada smanjena za 20.000 eura! Zbog nepoštovanja produkcije i uništavanja imovine u vili, čelnici televizije odlučili su da nagrada bude spuštena sa 80.000 na 60.000 eura. 

Dok su neki ukućani tu vijest primili bez problema, Aleksandru Subotić i Dalilu Mujić ove sankcije su i te kako pogodile. Najprije je učesnica iz Tuzle ustala i negodovala.

 

- Vidim da se mnogi ovdje nisu potresli zbog kazne. Pa naravno kad znaju da nemaju šanse da pobijede. Mene je pogodilo jer želim prvo mjesto. Ovdje sam došla da zaradim, a kad pogledam koliko ste me puta kažnjavali i skidali mi od honorara, ostaću bez ičega! Nisam ja kriva što je neko lomio namještaj, kaznite njega. Najbolje je da se pokupimo Aleksandra, David, Dejan i ja, pa da vidimo ko će da vam pravi šou! - bijesno je rekla Dalila, a odmah zatim je ustala i Aleksandra i podržala cimerku.

 

- Slažem se s Dalilom! Ja pretendujem na pobjedu, zato sam i ušla ovdje. Vi se svi pravite da vam nije stalo za tih 20.000, a plačete u kupatilu kada vas kazne za 50-100 eura!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.