x

Pobjednica šoua Nikad nije kasno našla muža mrtvog u lokvi krvi!

Nihada Kapetanović, pobjednica šoua „Nikad nije kasno“, trijumf u „Grandovom“ takmičenju posvetila je pokojnom suprugu Zoranu, s kojim ima dvije kćerke - Slađanu i Sanelu. Pedesetogodišnja pjevačica iz Kiseljaka najbolja je veteranka po ocjeni stručnog žirija, koji je u njenom glasu osjetio tugu što je nosi već tri godine. 

Nihada je otkrila da je 23. jula 2014. ostala bez životnog partnera, koji je izvršio samoubistvo, i da od tog šoka ni danas ne može da se oporavi.

 

- Mjesec dana prije nego što je presudio sebi, Zoran je pao u tešku depresiju. Stalno je ponavljao kako će se ubiti. Sumnjala sam da je našao drugu ženu, da ne želi da živi sa mnom. Rekla sam mu to, ali on je porekao da ima ljubavnicu. Govorio mi je da me voli - počela je Nihada svoju tužnu priču.

 

- Na moj nagovor otišli smo na selo, u kuću njegovih roditelja. Vjerovala sam da će mu uz seoske poslove biti bolje, da će misliti na nešto drugo. Kad je trebalo da se vratimo kući, Zoran mi je rekao da idem, a da će on ostati još malo - nastavila je Nihada drhtavim glasom i dodala:

 

- Sutradan sam ga zvala, nije se javljao. Ponovo sam okrenula njegov broj i opet ništa. Na kraju sam otišla u tu kuću i zatekla mnogo vozila i ljudi ispred. Uletjela sam u kuću i vidjela prizor koji nikada neću zaboraviti. Našla sam ga mrtvog, u lokvi krvi, s puškom u ruci. To mi je oduzelo pola života - kroz suze je rekla pobednica.

 

Nihada i dalje misli na Zorana i često ga spominje.

 

- Kad god sam pjevala na „Grandovoj“ sceni, gledala sam ka gore jer znam da me on podržava sa neba. Znam da mi se smješka - drhtavim glasom je rekla veteranka.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.