x

Pobjednik Velikog brata Darko Spejko kao jedan od najboljih studenata uživa u Sarajevu!

Makedonac Darko Spejko nas je oduševio svojim ponašanjem u Velikom bratu, gdje je odnio pobjedu. Jedan od rijetkih iz te sezone, ponašao se sasvim normalno i pokazao da se do prvog mjesta može doći kada si prije svega kulturan i odmjeren mladić, bez skandala! 

Nakon Velikog brata, ovaj Makedonac je dobio veliki broj angažmana, a svakako da je veliki zaokret u njegovoj karijeri to što se počeo baviti muzikom. Ono što vjerovatno niste znali jeste da je Darko Spejko završio Kineziološki fakultet, a upravo kao jedan od najboljih studenata ovog fakulteta u Skoplju boravi u Sarajevu, gdje se održava deseti međunarodni simpozij ``Nove tehnologije u sportu – NTS 2017``.

 

Ovogodišnja konferencija okupila je do sada najveći broj studenata iz inostranstva, među kojim je i 50 studenata iz Austrije, a Darko Spejko je iz Makedonije došao sa svojim profesorima kako bi predstavio svoj fakultet.

 

Ekipa Ekskluziva.ba portala je zatekla mladog Makedonca dok je uživao u šetnji Baščaršijom. Bio je oduševljen toplinom grada, golubovima koje je hranio, te samom atmosferom. Najavio je ponovni dolazak u glavni grad BiH obećavši kako će ostati duže vremena da bi se bolje upoznao sa čarima koje pruža. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.