x

Počela sezona provoda za URBANE FACE: Otvoren SHAKE `N` SHAKE!

Sezona noćnog provoda na beogradskim rijekama počela je proteklog vikenda, kako drugačije nego otvaranjem jednog od najpoularnijih klubova na vodi, splava SHAKE `N` SHAKE! Kako ovaj klub privlači mahom urbane face, tako su se i među gostima na otvaranju našli sportisti, pjevači, tviteraši, glumci, balerine, manekeni... 

Pop pjevačica Goca Tržan, ludo se provela, pa iako izbjegava alkohol, uz odlične haus i rnb ritmove popila je i aperol sprtiz koji je upotpunio njeno veče na splavu. Pored nje, uz iste ritmove uživale su proslavljena odbojkašica Slađana Erić, i hrvatska pop pjevačica Martina Vrbos koja je na splav došla u društvu supruga, ali se nije zadržala do jutra, kao što je to slučaj sa ostalima, s obzirom da je kod kuće čekao sin Kosta. 

 

U dobroj muzici i odabranom društvu uživao je i tviteraš Ničim izazvan u društvu brojnih prijatelja. Poznati beogradski baletski igrači i koreografi, supružnici Katarina i Milan Gromlić redovno izlaze u provod upravo na ovaj splav, pa su se, logično, našli među zvanicama na otvaranju. Među gostima bili su i sve popularniji glumac Luka Raco i model Miloš Radičević, a u masi su viđene i brojne druge poznate face koje su već odlučile koje je mesto br. 1 u Beogradu ovog ljeta kada se govori o noćnom provodu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.