x

Pogledajte spot bh. pjevača koji je bio uklonjen sa YouTube-a!

Kada je prije par dana predstavio svoj prvi spot u karijeri za pjesmu `Ti dobro znaš`, bh. pjevač Kenan Tucić nije mogao ni pretpostaviti da će se nedugo zatim pojaviti prvi problemi. Iako je finalistu takmičenja OBN super music talents i ZMBT u početku dobro išlo, nizali su se pozitivni komentari na račun spota, isti je dobra tri sata bio nedostupan na YouTube-u. Da li su nekom zasmetale pojedine scene, pjevač ili je po strani nešto treće odlučili smo da saznamo upravo od Kenana.

- ``Lično nisam ni primijetio šta se dogodilo, jer nisam non stop na YouTube-u da bih znao šta se događa. Meni su se javili da vide zašto ne mogu ući na spot. Rekli su kako je nemoguće pristupiti spotu. Iako pretražilica uredno izbaci, kada se klikne na njega pisalo je kako postoji problem. Na svu sreću problem je brzo riješen, a spot je bio nedostupan samo neko kratko vrijeme. Ne razmišljam šta bi moglo biti u pitanju, bitno mi je kako je sada sve u redu i da je narod prepoznao emociju koju sam želio prenijeti kroz pjesmu i same kadrove``, prokomentarisao je Kenan za naš portal. 

 

Inače, on je spot uradio u švedskom gradu Orebro gdje i živi, pa spot obiluje zanimljivim scenama koje su odmor za oči, naročito jer se u njemu pojavljuje i prelijepa manekenka. A o privremenom blokiranju na YouTube-u i koje su scene nekom mogle zasmetati procijenite sami kroz spot. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.