x

Pogledajte zašto je Restoran Visočica biser Bjelašnice! (FOTO+VIDEO)

Sinanovići, jedno od sela sa planine Bjelašnice postaje sve posjećenija turistička destinacija. Nalazi se u podnožju Visočice, udaljeno 40 kilometara od Sarajeva. Tokom godine Sinanoviće posjeti veliki broj turista, kako domaćih, tako i stranih, jer je ovo mjesto bogato zdravom planinskom vodom i čistim zrakom. Nadmorska visina doseže i do 2000 metara, a spoj sa prirodom utiče pozitivno na svakog čovjeka koji ovdje dođe, ističe naš mladi sagovornik Enes Eno Aljović. 

Restoran Visočica

Sinanovici adresa Tusila, Federation Of Bosnia And Herzegovina, Bosnia And Herzegovina

061 666 049

Ovaj mladi čovjek sa svojom porodicom nastoji da upotpuni ugođaj svih onih koji se odluče doći u ovu oazu mira i zdravlja. Naš sagovornik se bavi ugostiteljstvom i poljoprivredom zajedno sa svojom porodicom.

 

Inače, Restoran Visočica se nalazi u lijepom i mirnom mjestu, odvojenog od svega što bi gostima pravilo buku i nemir. Ovaj restoran je mjesto koje zaista čovjeku pruža mir i odmor i gdje možete probati razne specijalitete: čuvenu janjetinu, pite i pečenje ispod sača, sir, kajmak, krompir sve uzgojeno na planini Visočici u vlastitom domaćinstvu. Objekat je kapaciteta 20 ležaja i restoran 93 mjesta. Parking obezbijeđen u blizini objekta.

 

Kontakt: 
061/666-049

 

E-mail: 
[email protected]


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.