x

Pojavu bora oko očiju možete odložiti!

Prve bore najčešće primijetimo oko očiju, i pokušavamo na razne načine da ih se riješimo. Međutim, trik je jednostavan, sve je u pokretima.

Da li se i vi trudite da se riješite bora oko očiju, na svaki mogući način? Pa, možete odložiti njihovu pojavu, na vrlo jednostavan način.

 

Stvaranje bora oko očiju nećete odložiti jednim nanošenjem kreme, potrebno je svakoga jutra, poslije umivanja, laganim pokretima umasirati oko čiju kremu protiv bora.

 

Prve bore obično se pojavljuju oko očiju i mnogo su vidljivije nego kod žena. Tu je koža tanja i osjetljivija na uticaje vremena, ali i stresa. Ovu pojavu možete da odložite samo redovnom upotrebom posebne kreme, jer jednim nanošenjem nećete postići baš nikakav efekt.

 

Svakoga jutra, poslije umivanja, laganim pokretima umasirajte oko očiju kremu protiv bora. I ne brinite o tome da će neko primijetiti, jer poslije samo nekoliko minuta koža će je potpuno upiti. Osim toga, napolju će vas zaštititi od vjetra i hladnoće, koji su, posle genetskog faktora i sunca, najodgovorniji za bore na licu.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.