x

Pomozimo teško oboljeloj samohranoj majci !

Jelena Popović rođena je 19.8.1982 godine. Od svoje desete godine obolila je od dijabetisa inzulino ovisna. Od prije dvije godine otkazali su bubrezi i od tada se nalazi na hemodijalizi. Jedan je od težih pacijenata na Klinici za nefrologiju KCU Sarajevo. Potrebna su sredstva za transplataciju koja se radi u Italiji, Francuskoj, Rusiji itd. koja košta 50 000 eura. 

Zbog teške finansijske situacije i zdravstvenog stanja Jelena nije u mogućnosti raditi, a njenu svaodnevnu situaciju dodatno otežava činjenica da je majka samohrane djevojčice Jovane od osam godina kojoj se maksimalno trudi obezbijediti normalan život kakav imaju svi Jovanini vršnjaci.

Da stvar bude još gora Jelena posljednjih mjeseci pored komplikacija sa bubrezima zbog dugogodišnjeg uzimanja insulina ima velikih problema sa vidom koji se može regulisati operativnom korekcijom za koju je neophodno 1500 KM.

Ekskluziva moli sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da putem broja računa u Raiffaisen Banci pomognu ovoj hrabroj ženi da dobije svoju najvažniju bitku,bitku za život

Broj Računa je 161000000000001109 - 00 - 52603 - 9

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.