x

Ponovo otvorena renovirana Swarovski radnja u Sarajevu!

Najljepši i najblještaviji prostor u srcu grada ugostio je blogerke i ljubitelje kristalnog nakita svečano obilježavajući ponovno otvaranje i novi izgled u Crystal Forest stilu Swarovski radnje u Sarajevu. Osim ponovnog otvaranja, druženje je bilo prilika za obilježavanje 120 godina od osnivanja Swarovski brenda.

Izuzetnom i jedinstvenom primjenom kreativnosti koja je pokretačka snaga i srce proizvodnje kristala, Swarovski linija aksesoara, nakita i dekorativnih artikala prodaje se u nekoliko hiljada posebno opremljenih butika širom sveta i prisutna je u svim svjetskim metropolama.  Kompanija Timosistem postavila je Sarajevo na Swarovski mapu prije dvije i po godine uspješno razvijajući i jačajući brend na tržištu Bosne i Hercegovine.

 

Više od vijeka, Swarovski je ime koji asocira na blještavilo, sjaj i ljepotu ali je i mnogo više obične priče o nakitu. Od prvih inovativnih i revolucionarnih koraka, prije tačno 120 godina, koje je napravio Daniel Swarovski, vizionar i osnivač, ova porodična kompanija postala je vodeći svjetski proizvođač precizno sječenih visoko kvalitetnih kristala kojima danas snabdijeva modnu industriju kao i industrije nakita i dizajna. 

 

Vizija Swarovskog da kreira dijamante dostupne svima, njegov pionirski duh i inovativnost u proizvodnji kristala koje je teško razlikovati od pravih dijamanata, pomažu održati misiju kompanije i danas. 

 

Radnja je u Sarajevu prvi put otvorena februara 2011. godine a  Timosistem je preuzeo licencu aprila 2013.g. Swarovski u Sarajevu postoji na dvije lokacije – u upravo renoviranoj radnji  u Crystal Forest stilu u Ferhadiji i u Sarajevo City Centru.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.