x

Popularna pjevačica rasplakala starletu: Selma Bajrami izvela Macu Diskreciju na binu i zapjevala sa njom! (FOTO)

Selma Bajrami ispunila je sinoć Maci diskreciji san koji je sanjala cjeli život, da se nađe sa njom na sceni i zapjeva jedan od njenih najvećih hitova.

Bosanska pjevačica sinoć je u   ”Na vodi” kafani imala svoj prvi natup u Beogradu. Ona se pojavila nešto malo prije ponoći odjevena samo u crni triko sa šljaštećim kamenčićima u kome je pokazala savršenu liniju.

 

Nakon intervjua sa medijima, folk zvjezda se pojavila na sceni. Nastup je otvorila svojim najvećim hitom “Ostrvo tuge”, na koji je publika odlično odreagovala, pjevajući je sa njom od rječi do rječi.

 

Iz svog separea pratila ju je i Mina Kostić koja je svojim bujnim dekolteom oborila muški rod sa nogu. Ema Lapin i Maca diskrecija došle su zajedno. Diskrecija se se bukvalno tresla kada je vidjela Selmu, a nije mogla da zaustavi ni suze od uzbuđenja.

 

Nešto kasnije pjevačica ju je pozvala kod sebe na scenu, što je izazvalo oduševljenje kod publike. Maca je zaplakala, a onda su zajedno otpepavale Selmin hit “Žena sirena”. Maca je ostala na sceni i posle otepjevane pjesme, gdje je vrckala odjevena u providnu haljinu.

 

Nastup je potrajao do sitnih sati, a publika je Selmu pozdravila ovacijama nakon poslednje otepevane pjesme. G.D.

 

Izvor: magazintrendy.net/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.