x

Popularna pjevačica strepi: Jelenin ubica dolazi po mene!

Godinu dana nakon teškog ubistva njene prijateljice i koleginice Jelene Marjanović, Indira Aradinović Indi se vraća na scenu. Pjevačica koja je drastično smršala kako bi opravdala naziv pjesme ``Čka kosmička`` otkrila je za Kurir Stars mnoge stvari vezane za tragično nastradalu pjevačicu.

- Tužno, tragično! Jelena i ja nismo bile jako dobre prijateljice. Bila mi je bliska jer smo se dugo poznavale, jedan veliki period sam provela u njenom prisustvu, u studiju njenog supruga Zorana. Kroz posao smo se vezale. U meni je prepoznala iskrenu, dobru i poštenu djevojčicu koja je riješila da uspije u životu. Bile smo slične, čiste i poštene duše - rekla je Indi i dodala:

 

- Njeno ubistvo je velika bol i ogroman gubitak. Sedam dana pred njenu smrt skuhala mi je posljednju kafu i dugo sam sjedila dok sam je ispijala. Ni dan-danas ne mogu da vjerujem da je nema - rekla je sjetno Indi i potvrdila pisanja da se boji da Jelenin ubica ne dođe po nju:

 

- Plašila sam se da ubica ne dolazi po mene. Bilo je raznih komentara, Nada i ja stalno na vezi, govorim mami i tati da se plašim. Prolazila sam kroz pakao. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam da nema razloga za to, da nije u pitanju serijski ubica. Dešavalo mi se da se okrećem kad ulazim u zgradu i izlazim iz kola. Mislila sam da me neko prati. Pila sam tablete za spavanje. U snu sam se trzala ili nisam mogla da spavam, nisam ličila na sebe, ustajala sam umorna. Međutim, brzo je prošlo - rekla je Indi čija je ispovijest šokirala sve.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.