x

Porsche Exclusive od Caymana S napravio kanarinca!

Uz svu dodatnu opremu koja ide uz Porscheove automobile teško da kojem modelu iz Stuttgarta može nešto prigovoriti kada je luksuz i finoća izrade u pitanju. No kako ima i onih kojima ni to nije dovoljno tu je Porscheov odjel za posebne želje koji se brine da i takvi kupci budu zadovoljeni. Posljednji primjerak koji je prošao kroz Porsche Exclusive je Cayman S koji je ovaj puta obučen u žuto odijelo…

Nije ovo prvi, a vjerojatno ni posljednji puta da Porscheov Exclusive odjel dotjeran neki Cayman S. Isto je učinio i početkom rujna kada je spomenuti model obučen u jedinstvenu sivu boju. Ovog puta Nijemcima je bio draži topliji spektar boja, pa su odabrali žuti lak. Uz njega ide i SportDesign pakat opreme koji mu donosi crne odzračnike straga, drugačije retrovizore, zatamnjena stražnja svjetla, dvostruki ispušni sustav i nove naplatke. Žutu boju Porsche je preselio i u putničku kabinu gdje je njome naglasio instrumente, ventilaciju i Sport Chrono štopericu.

 

Kako se Porsche Exclusive zabavlja samo vizualnim detaljima tako ovaj primjerak Caymana S pokreće standardni 3.4-litreni bokser s 325 KS zahvaljujući kojem ovaj model do stotke dolazi za 4.7 s i poteže do maksimalnih 283 km/h.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.