x

Poslije ovoga nema nazad: Hirurg koji je operisao Soraju objavio njene šok fotke!

Nije tajna da Soraja Vučelić često posjećuje plastične hirurge zahvaljujući kojima je, kako pričaju mnogi, promijenila lični opis. Osim grudi i usana, ona je zatezala lice, sredila jagolice, ali i operisala nos zbog čega je često meta podsmijeha na društvenim mrežama.

Starleta je, očigledno, prezadovoljna rezultatima operacije, zbog čega svoj nos često stavlja u prvi plan i njime se diči na društvenim mrežama, a njeno mišljenje dijeli i plastični hirurg iz Irana.

 

Poznati iranski plastičar Faršid Mahboubirad često na svom nalogu na Instagramu, koji prati blizu 200 hiljada ljudi, objavljuje fotografije djevojaka prije i poslije operacije, zbog čega nije odolio a da ne objavi i fotografiju srpske starlete.

 

Doktor Mahboubirad je, nakon što je već jednom bez Sorajinog znanja objavio fotografiju poslije operacije, napravio kolaž njenih fotografija i ponovo je razotkrio na Instagramu, ali i napravio sebi reklamu.

 

Fotografije kojima je doktor Mahboubirad potvrdio da mu je Soraja bila jedna od mnogobrojnih pacijentkinja zaradile su više stotina lajkova na Instagramu, a nema sumnje da starleti neće biti svejedno kada bude vidjela svoje selfije na profilu svog plastičara.

 

Iako je mislila da će izbjegavanjem lokalnih hirurga uspjeti da zataška šta je radila na svom licu, Soraji to nije pošlo za rukom, a da li će sljedeći put biti obazrivija, ostaje da se vidi.

(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.