x

Posljednje riječi monstruma iz krvave sobe u Bariču: ``Majku ti j***m, ti si za sve kriva! Da znaš samo da su ti sin i brat mrtvi!``

Srbija - Selo Barič kod Golupca , jutros je zavijeno u crno kada je Božidar Dačić ubio troje ljudi, a potom i sebe. Ekipa Telegrafa.rs je ušla u kuću u kojoj je Božidar usmrtio svoju suprugu Radu. 

Božidar Dačić (77) je hicima iz pištolja ubio svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snajku Goricu je teško ranio, a potom se biciklom odvezao do crkve svetog Arhangela Mihaila, gdje se i ubio.

 

Njegova pokojna supruga Rada sakrila se u kuću Đokića, u jednoj od mnogobrojnih spavaćih soba.

 

Verica, sestričina pokojne Rade, zaključala je sva vrata u kući. Međutim, Božidar je uzeo cjepanicu, razbio staklo i provalio unutra.

 

– Vidjela sam Božu kako ide pozadi kroz moje dvorište. Zaključala sam sve, ali on je uzeo cjepanicu i razvalio vrata. Vikala sam: “Nemoj tečo, nemoj tečo!” Hvatala sam ga rukama za vrat i pokušavala sam da ga zaustavim, ali kada je izvadio pištolj morala sam da se sklonim – ispričala je Verica, sestričina pokojne Rade.

 

Kako kaže, Božidar je okrivio svoju suprugu za sve.

 

– Ušao je u sobu i rekao joj: “Majku ti je**m, ti si za sve kriva! Da znaš samo da su ti sin i brat mrtvi!” Poslije je opalio metak i izašao. Rekao je da mu ja nisam ništa skrivila, pa samim tim nema razloga da me ubije. Krenuo je da mi pruža ruku, ali sam ga odbila. Zatim je izvadio pištolj, pokazao na šaržer i rekao: “Ovo što je u njemu je za mene, ja sam moj plan ispunio!” – dodala je Verica.

 

Kada je otrčala kod Rade ona je i dalje davala znakove života, ali samo nekoliko trenutaka kasnije ona je preminula.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.