x

Pred očima Brege, Čole i Kusturice: Diler iz Beograda ubijen na sahrani!

Milomir Jovanović koji je u subotu ubijen na groblju, nakon sprovoda kojem je prisustvovao, otprije je poznat policiji i navodno je kum Dejana Stojanovića Keke, vođe novobeogradskog kriminalnog klana, i prema operativnim podacima policije bio je glavni diler u Novom Beogradu, piše Telegraf. Jovanović (45) je ubijen hicem iz vatrenog oružja, najvjerovatnije iz snajpera, dok je prilazio svom džipu nakon sprovoda Novaka Todorovića na mjesnom groblju u Sopotu, piše Blic.

Ubijeni je na groblju bio s prijateljima, koji su ga nakon pucnjave ubacili u automobil i odvezli u Dom zdravlja u Sopotu, ali liječnici su samo mogli konstatirati smrt.

 

Bivši svodnik i diler narkotika

 

Jovanovića, koji otprije ima dosje, policija je brzo identificirala. Za ubojicom se još traga.

 

Jovanović je inače u rodnom Vraniću poznat kao osoba, koja se `90-ih bavila dovođenjem djevojaka iz Rusije, a u posljednje vrijeme se, prema operativnim podacima policije, dovodi u vezu s distribucijom narkotika u Novom Beogradu.

 

- Njegov brat je prije šest mjeseci nestao i od tada mu se gubi svaki trag - kaže za Blic izvor upućen u istragu, koja je povodom ovog slučaja podignuta na najviši nivo prioriteta.

 

Na sprovodu Kusturica, Čolić, Bregovićev brat

 

Novak Todorović, koji je jučer pokopan jedan je od viđenijih Sarajlija, koji se još prije rata preselio u Sopot. 

 

- Kada su odjeknuli hici, izbio je opći haos. Puno ljudi je bilo na sprovodu. Svi su se u sekundi bacili na pod, a zatim su se razbježali. Trenutno Hitna pomoć u Sopotu ima pune ruke posla jer je mnogima koji su bili na sprovodu, koji se pretvorio u mafijaški obračun, pozlilo - kazao je jučer za Blic jedan od mještana, koji je bio na sprovodu Todorovića.

 

Na sprovodu Todorovića, oproštajni govor držao je Emir Kusturica, a među prisutnima su bili i Zdravko Čolić, i brat Gorana Bregovića.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.