x

Predizbor za Miss Earth BiH u Bihaću !

3o.novembra u hotelu Opal Exclusive u Bihaću održan je  predizbor za Miss Earth BiH 2013 ili kako je kod nas popularniji naziv ovog izbora Miss planete Zemlje BiH. Dvije djevojke su izabrane, Amanda Bužimkić (Bos. Krupa)  koja se plasirala direktno u finale i Nadina Fajković (Bihać) ,koja  13. decembra ide u baraž, koji će se održati u Sarajevu.

Za zabavni dio programa pobrinuli su se pjevač Ermin Redžić Bubi, kao i plesni studio Enigma., dok je sarajevska manekenka Emina Slijepčević bila zadužena za povezivanje programa.

Djevojke su se predstavile u tri izlaza: causale odjeća modnog brenda Blast Jeans, kupaći kostimi Nancy Beach Wear i za kraj su sve prisutne iznenadile novom kolekcijom modnog ateljea  „ MM „ Bihać. Za njihov izgled pobrinuo se salon ljepote „Enerdži „ Bihać.

- ``Zadovoljna sam urađenim. Prošle godine sam isti predizbor radila u Cazinu, i mogu reći da je ove godine bilo mnogo lakše organizovati ovaj predizbor, obzirom da su ljudi više upoznati o kakvom je projektu riječ, a samim tim i odziv djevojaka je mnogo veći. Isreno se nadam da ćemo iz godine u godinu biti bolji. Ovo je projekat čiji naziv planeta Zemlja, govori o njegovom kako ekološkom tako i humanitarnom osvješćenju, što svakako nedostaje ovom kraju, koji ima jednu od rijetkih prirodnih ljepota ,rijeku Unu. Hvala svima koji su podržali projekat.`` -za kraj je rekla PR projekta Miss planete Zemlje, Emina Hadžipašić,  koja je na ovom predizboru imala ulogu organizatora ispred Metropola Medie, koja je i vlasnik licence.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.