x

Predsjednik SK ``Bosnia`` slavi 27- mi rođendan!

Osnivač i predsjednik sportskog kluba ``Bosnia Online EU`` Adnan Beganović danas je napunio 27 godina. Adnan Beganović je predsjednik sportskog kluba i organizacije, koji nose isti naziv ``Bosnia Online EU`` i sjedište imaju u Češkoj Republici.

U funkcijama je od 13.5.2011. kad je osnovan sportski klub i organizacija preko Ministarstva unutrašnjih poslova, Češke Republike. Ove godine 16.6. je Adnan osnovao beach soccer club Teplice u kojem predstavlja funkciju predsjednik kluba.

 

Do danas je Adnan Beganović poznat po brojnim sportskim uspjesima koje je postigao u veoma kratkom periodu sa svojim bratom Dženanom i ekipom SK ``Bosnia Online EU``. 

 

Rođeni Banjalučanin koji nije zaboravio svoj rodni kraj i zauzvrat svojoj domovini je izabrao najbolji mogući put kako prezentovati svoju državu u najboljem, mogućem pogledu širom svijeta. 

 

Prema nama saznatim informacijama Adnan Beganović u doba rođendana bi se trebao nalaziti u gradu Teplice (Češka Republika), gdje planira proslaviti svoj 27- mi rođendan uz društvo prijatelja i saradnika.

 

Sretan rođendan puno uspjeha, zdravlja i sve najbolje želi ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.