x

Prije dvije godine doživjela porodičnu tragediju kada je izgubila majku: Sinoć u Zvezdama Granda je otpjevala pjesmu ``Mojoj majci`` i sve rasplakala!

Sinoć su Zvezde Granda na OBN TV bile napetije nego ikada. Fenomenalna Belma Karšić iz Sarajeva je opravdala očekivanja i fenomenalnim izvođenjima oduševila žiri, publiku u studiju i gledaoce. Imala je jaku konkurenciju, pa se sa Marinom Bogdanović ``natpjevavala`` na suho, no žiri je donio odluku kako upravo Belma direktnim putem ide dalje.

Posebno emotivan momenat je bio tokom izvođenja baražne pjesme - ``Mojoj majci``, za koju je Belma skupila snagu i pokazala i svoju psihičku moć.

 

Podsjećanja radi, Belma je u januara 2013. godine doživjela porodičnu tragediju kada je ostala bez majke zbog čega je napustila šou ZMBT. Upravo to je ``dotuklo`` brojne gledaoce upoznate u ovu priču, pa putem komentara na YouTube-u nisu krili kako su plakali tokom izvođenje ove numere. Također, njena sestra koja joj je bila podrška u studiju nije mogla suzdržati suze.

 

Ovo emotivno izvođenje pjesme pogledajte od 23:10 minute snimka.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.