x

Pripazite, brak strahovito utiče i na ovo!

Rekli ste sudbonosno da i zacementirali svoju vezu s partnerom, no šokirat će vas kako će taj čin utjecati na neka prijateljstva. Neka će promijeniti na bolje, neka će postati lošija

Evo što se događa s prijateljima i vama.

 

Postat ćete kućni čovjek 

Nakon dugog radnog tjedna, večer s dragim/om uz dobar film i malo maženja izgledat će privlačnije nego prenapučeni bar. No večerama za singl prijatelje koju možete ponekad organizirati u svom domu njegujete prijateljstva. 

 

Javlja se zavist s obje strane 

Vaš prijatelj/ica samac odjednom bi mogao postati ljubomoran na to što vi imate, ali i obratno. Razuzdani noćni provodi uz slobodne komade, koji su vam sada zabranjeni, ponekad će se činiti tako slatkima. Sagledajte pozitivne strane pa nećete misliti kako je trava zelenija negdje drugdje. 

 

Imat ćete više vremena za neke prijatelje

Napokon je gotovo. Nema više traženja vjenčanice, svadbene torte. Osim toga jednom kada ste rekli sudbonosno 'da', mogli biste se početi osjećati sigurnijima i imati više vremena i mentalne energije za povezivanje i druženje s prijateljima. 

 

Vaši prijatelji vječiti neženje mogli bi se odlučiti skrasiti 

Naime, mogli biste ih zaraziti pozitivnom energijom i učiniti da shvate da brak i nije tako loša odluka. Posebno ako ste prvi u svom društvenom krugu koji se ste se vjenčali, očekujte još pozivnica. ,

Mogli bi izgubiti ponekog prijatelja

Baš poput nekih romansi, nisu ni sva prijateljstva sačinjena tako da traju cijeli život. Ako su to bila prijateljstva koja su se bazirala samo na zajedničkim izlascima, provodima i traženjima komada nije ni čudno da ćete se nakon vjenčanja razići. 

 

Žene se bolje organiziraju muškarci prijateljstva pomiču na listi prioriteta

Oženjeni muškarci imaju tendenciju da prijateljstva stavljaju na dno liste prioriteta. I dok će se žene lakše i bolje organizirati i viđati s prijateljicama, neki muškarci se jedva organiziraju za jedno pivo tjedno. 

 

Počet ćete tražiti slične parove 

Imat ćete zgoditak ako pronađete par s kojim ćete se družiti i koji je sličan vama. Kvalitetno ćete se družiti s bračnim partnerom i prijateljima u isto vrijeme. 

 

Još uvijek trebate vrijeme za prijateljice 

Ulaskom u brak ne prestaju ženska druženja, a što ih manje imate, više ćete ih željeti. Stoga ne osjećajte grižnju savjesti kad izađete vani s prijateljicama, nego uživajte i popričajte o stvarima koje samo s prijateljicom možete. Bit ćete zadovoljniji, a samim tim i veza bolja. Isto vrijedi i za muškarce.

 

Izvor: tportal.hr/ekskluziva.ba

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.