x

Pripremite se za osunčanu i zdravu kožu!

Ljeto donosi uživanje na suncu… ali ako želimo uhvatiti zrake sunca i neophodan vitamin D, moramo se pametno i na vrijeme zaštiti. Upamtite ova pravila sigurnog sunčanja:

Prije izlaganja suncu

1.Kako bi kožu pripremili za sunčanje, obavezno nanesite zaštitnu kremu 15-20 minuta prije direktnog izlaganja kako bi koža potpuno apsorbirala sastojke i stvorila zaštitni filter.  

 

2.Ako vam je prvi dan odmora i imate svijetlu put, svakako pripremite kremu s visokim zaštitnim filterom, obavezno za početak. 

 

3.I na plažu nosite svoj “basic” make-up? To je u redu, samo pazite da ipak budu lakše podloge (mark.CC krema), koristite balzam za usne sa zaštitnim faktorom (Avon Sun+ balzam za usne F 30) te da vam je maskara vodootporna (mark. Big&False Lash Volume maskara, sada i u plavoj nijansi!) 

 

4.Ne zaboravite i depilaciju, te tako potpunu pripremu za ulazak u kupaći kostim i bezbrižno sunčanje: Avon Skin So Soft linija donosi brzo i nježno uklanjanje dlačica, ali i potpunu njegu kože nakon tretmana. 

 

Za vrijeme sunčanja

1.Ne budite lijenei nanosite kremu sa zaštitnim filterom i više puta, posebno nakon plivanja ili igranja u vodi. Preporučuje se nanijeti novi sloj svaka 2-3 sata.

 

2.Nosite i kapu i sunčane naočale. Oči trebaju zaštitu od UV zraka. Zahvaljujući naočalama i manje škiljimo i tako stvaramo manje tankih linija i bora. I još izgledamo cool.

 

3.Nosite pareo, koji će zaštitu vašu osunčanu nježnu kožu i uživajte u šetnji po plaži osjećajući se moderno i zaštićeno.

 

4.Ne zaboravite i njegu kose: ako pazite i na frizuru, mokru kosu uvijek možete osvježiti Advance Tehniques Supreme Oils tretmanom i oblikovati Tangle Teezer četkom.

 

Nakon sunčanja

1.Za trenutno osvježenje najbolje je odabrati formule s cooling dodatkom: Avonov losion poslije sunčanja sadrži aloe veru i domah će smiriti svako crvenilo i trenutno vas osvježiti.

 

2.Ne zaboravite na njegu kože lica: svakako nanesite obnavljajuću hidratantnu kremu svaku večer nakon dana provedenog vani. Nakon završenog ljetovanja, bilo bi dobro odraditi i dodatnu njegu: nanijeti hranjivu masku ili serum. I za cijelo je tijelo potrebna svakodnevna hidratacija i hrana(Avon True NutraEffects losioni za tijelo), jer tako ćete izbjeći ljuštenje kože i duže zadržati željenu osunčanu boju.

 

3.Kosi dajte poseban pakung: 7-dnevni tretman maskom iz Advance Techniques ili Planet SPA linije nahranit će i obnoviti vlasi kose i omogućiti savršen stajling.

 

4.Pojačajte osunčanu boju koristeći suncokretove sjemenke i ulje kokosa. Možete koristiti i losione poslije sunčanja kako bi se boja duže održala, poput Skin So Soft Enhance and Glow linije. Postoje i posebne svjetlucave formule za savršene večernje izlaske. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.