x

Pripremljeno posebno izdanje C-klasa Edition C!

Sa više od 10 miliona prodatih primjeraka, Mercedes-Benz C-klasa predstavlja jedan od najuspješnijih modela Mercedesa i jedan od najprodavanijih modela u premium segmentu. Za bosanskohercegovačke ljubitelje ovog modela pripremljeno je posebno izdanje C-klase s Edition C paketom, koji joj osigurava još više dinamičnosti i ekskluzivnosti, s cjenovnom prednošću od 5.034 KM.

Od tržišnog predstavljanja daleke 1982., pa do danas, Mercedes-Benz je isporučio više od 10 miliona C-klasa kupcima širom svijeta. C-klasa je izvanredno omiljena među kupcima u Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Africi, Evropi, ali i u Bosni i Hercegovini.

Prema riječima dr. Jochena Schmidta, rukovodioca prodaje i marketinga Mercedes-Benz putničkih vozila, ``priča o Mercedes-Benz C-klasi predstavlja priču o globalnom uspjehu. Više od 10 miliona prodatih C-klasa govori za sebe. Vozilo, koje je prvobitno predstavljeno kao `Baby Benz`, danas je jedan od najpopularnijih modela u premium segmentu. Inovativna tehnologija i impresivna efikasnost C-klase već više od 30 godina inspiriše naše kupce.``

Ljubitelji C-klase u Bosni i Hercegovini mogu se radovati posebnoj ponudi za C-klasu Edition C. AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u BiH, u saradnji s ovlaštenom prodajno-servisnom mrežom Mercedes-Benza u Bosni i Hercegovini, pripremio je atraktivnu prodajnu akciju za ljubitelje ovog sportskog modela.

C-klasa s Edition C paketom dolazi s nizom korisnih mogućnosti, koje povećavaju komfor u vožnji, te s visokokvalitetnim materijalima i ukrasnim detaljima koji dodatno naglašavaju sportski karakter ovog vozila. U okviru posebne ponude, sportski opremljen C 200 CDI Edition C dostupan je za 56.797 KM do registracije.

Unutrašnjosti C-klase Edition C ekskluzivan karakter daju ukrasni elementi od tamnog aluminija, sportska sjedišta i unutrašnjost izvedena u crnoj ARTICO koži s ukrasnim prošivima u plavoj i sivoj boji.

11,4-centimetarski multifunkcionalni kolor displej i PARKTRONIC senzori s parkirnim navođenjem povećavaju komfor, a poglede privlače 17`` dvobojne felge, zatamnjeni prednji svjetlosni sklop i maska hladnjaka s centralnom zvijezdom. C-klasa s Edition C paketom zadovoljit će i najviše prohtjeve, a dostupna je po cijeni vozila sa serijskom opremom, što predstavlja cjenovnu prednost od 5.034 KM.

Serijska oprema C-klase obuhvata ECO start/stop funkciju, ABS, ASR, ESP®, BAS sisteme, prednje i bočne zračne jastuke, zračne zavjese, NECK PRO aktivne naslone za glavu, multifunkcionalni upravljač sa 4 tipke, Audio 20 CD uređaj s Bluetooth® konekcijom i otvorenim govornim sistemom za mobilni telefon, USB i Aux-in priključak, električne podizače prozora, THERMATIC klima uređaj s dvije zone klimatizacije, brisače sa senzorom za kišu, putni računar s multifunkcionalnim displejom, te još mnogo toga.

Detaljne informacije o prodajnoj akciji kupci mogu dobiti u svim ovlaštenim Mercedes-Benz prodajnim centrima u Bosni i Hercegovini.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.