x

Prostitutka razbijesnila cijelu državu: Ne treba mi ova beba, abortiraću je i postati slavna!

Manekenka Džosi Kaningam (24) koja je ugradnju silikona platila oko 6.000 eura, odala se prostituciji, a nakon što je zatrudnila odlučila je da žrtvuje dijete u svrhu slave.

"U ovo doba sljedeće godine neću imati bebu, imaću slavu", rekla je Britanka čiji postupci su užasnuli cijelu zemlju.

 

Kaningamova je trudna četiri i po mjeseca, ali sada je odlučila da abortira zbog svoje karijere.

 

"Abortus će mi unaprijediti karijeru. Voziću crveni "rejndž rover" i kupiću veliku kuću. Ništa mi neće stati na put", izjavila je djevojka tamošnjim medijima.

 

Trudnoća najvjerovatnije nije bila neželjena budući da je manekenka okačila fotografiju fetusa sa ultra zvuka. Uz to, ona planira da abortira tek nakon što iskoristi sve besplatne zdravstvene usluge koje važe za trudnice, naprimjer, tako će srediti zube.

 

"Nisam zatrudnila da bih sredila zube, ali to je veliki bonus. Znam da će se ljudi nervirati što koristim ovu pogodnost, ali nije me briga" rekla je britanskom "Sanu".

 

Ona je neudata majka već dvoje djece, ali ne zna ko je otac trećeg.

 

Ovo nije prvi put da je manekenka koja se povremeno prostituiše izazvala gnjev javnosti. Njena ugradnja implanta u grudi koštala je oko 6.000 eura, a plaćena je novcem poreskih obveznika, tj. to je pokrilo njeno zdravstveno osiguranje!

 

Inače, Kaningamova je počela da radi kao poslovna pratnja na prijedlog prijatelja, a tvrdi da je spavala sa samo četiri klijenta od kojih je jedan neoženjen hirurg platio oko 2.000 eura za jednu noć strasti. Ona tvrdi da je otac bebe ili on ili njen prijatelj sa kojim ima se*s bez obaveza.

 
Nakon što joj je država platila ugradnju silikona (rođena je sa poremećajem tkiva, tako da skoro da nije imala grudi), ona sada želi da ukloni implante što bi takođe trebalo da pokrije njeno zdravstveno.
 
Izvor:Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.