x

Prvi u regionu: Miligram predstavio spot ``Ja 100%`` u VR 360¨¨- vi postajete režiser spota!

Da je Miligram bedn koji uvijek pomjera granice i svaki put donosi nešto novo, dokaz je i njihov novi spot za pjesmu „Ja, 100% koji donosi virtuelnu realnost i  urađen je u VR 360¨. 

To zapravo znači da vi sami režirate spot, pomjeranjem kamere u prostoru ili pomoću vašeg prsta. Preporučljvo je da spot gledate na vašim telefonima iz oficijalne youtube aplikacije, a ako ste na desktopu, preporučljivi browser je Google Chrome, gdje kameru pomjerate mišem ili WASD tasterima na tastaturi.

 

Ovo je prvi put u regionu da je snimljen muzički video 360 - vi postajete režiser spota.

 

Ovoga puta MILIGRAM je odabrao plažu u Dukley Gardens kompleksu za snimanje ljetnjog hita ``Ja 100%``. Cijeli spot odiše  ljetnom zabavom, u kojoj je za potrebe snimanja učestvovalo više od 50 statista, odnosno modela, a momci iz ``Miligrama`` su se sjajno snašli u toj ulozi.

 

U stilu ``Miligrama``, koji važe za kraljeve dobre zabave, i ova pjesma je brzog plesnog ritma, euforična, te u skladu s konceptom Electric toura - privlači i odašilje samo pozitivnu energiju.

 

Za samo dva dana, 27. maja, Miligram će održati spektakularni koncert u Zetri u okviru Electric toura, koji će audio i video produkcijom biti po uzoru na koncerte najvećih svjetskih zvijezda.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.