x

RADA IZBACILA HARISA IZ STANA: Raskinuli jer je našla njegove poruke s OVOM pjevačicom! (FOTO)

Rada Manojlović je na buran način završila vezu s Harisom Berkovićem! Pjevačica je, kako Kurir Stars saznaje, dečka izbacila iz svog stana na Vračaru, u kojem su zajedno živjeli pola godine. Razlog za to su poruke koje je Rada pronašla u Harisovom telefonu dok se tuširao.

Pjevač je pokušao da sakrije od nje da se dopisuje s koleginicom iz „Granda“ Aleksandrom Mladenović, što se Manojlovićevoj uopšte nije dopalo. Naša saznanja potvrdio je pjevačicin komšija, koji je insistirao na anonimnosti.

 

- Uh, to je bilo prije oko mjesec dana. Rada i Haris su se baš posvađali! Ona je vikala na sav glas, a on je pokušao da je smiri. Pjevačica je spomenula neku koleginicu iz „Granda“, a Haris se pravdao da nema nikakve veze s njom. U jednom trenutku mu je otvorila vrata i rekla mu da napusti stan, što je on i učinio - kaže naš sagovornik.

 

Međutim, već poslije nekoliko dana pjevačica je dečku sve oprostila i on se vratio u njihovo ljubavno gnijezdo.

 

- Poslije tog incidenta Harisa nisam vidio tri-četiri dana. Kada sam ga sreo u prodavnici, bio je raspoložen i ljubazno se javio. Nisam ništa hteo da pitam jer nije moje da se miješam u njihove stvari, ali zaključio sam da su riješili problem i da je sad sve u najboljem redu - kaže njihov komšija.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.