x

RADA OTKRILA ISTINU O POSJETAMA PSIHIJATRU: Uzrok svih mojih problema je bio...

Popularna pjevačica Radmila Manojlović otkrila je sa kakvim se sve problemima susretala u dosadašnjoj karijeri. Tridesetogodišnja pjevačica je trenutno član žirija “Pinkovih zvezda” i odlično se snašla u ovoj ulozi, iako samo mijenja Harisa Džinovića.

Rada je rekla da iako se pričalo da posjećuje psihijatra, to nije baš tačno.

 

``To je malo preuveličano jer nisam išla kod psihijatra, ali i da jesam ne bih imala problem da to i kažem. Kod nas je najveća sramota ići kod ginekologa i psihijatra, ali ja se ne slažem sa tim``, bila je iskrena Rada.

 

Pjevačica je objasnila da je imala problema:

 

``Desilo se to da sam prošle godine ostala bez glasa. Nedjeljama sam odlazila na ljekarske preglede, ali su ustanovili da nemam nijedan zdravstveni problem, da su mi glasne žice idealne, a ja nisam mogla da pjevam. Počela sam da idem kod profesora pjevanja Borisa Nikolića koji je završio i psihologiju pjevanja i on mi je mnogo pomogao.

 

Rada je objasnila da je sa Borisom Nikoilićem u početku razgovarala o svom djetinjstvu i odnosu u porodici.

 

``Vrlo brzo je otkrio da je strah uzrok mog problema, a uz razgovore smo polako počeli da radimo vježbe pjevanja. Poslije tri mjeseca sam pustila glas i pjevala kao da se ništa nije dogodilo``, rekla je pevačica.

 

Rada Manojlović je priznala da joj je to bio najteži period u karijeri i dodala:

 

``Osjećala sam se uplašeno i bespomoćno jer glas je ipak moj instrument rada. Tada sam počela prvi put da pijem lijekove za smirenje.``

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.