x

RASKRINKANA STANIJA: Otkriveno da je starletu njezin deda Žika iz Rume prvi...

Zorica Marković je, po svemu sudeći, odlično upućena u život Stanije Dobrojević. Pjevačica je otkrila da je starletu u posao pros*itucije uveo izvijesni deda Žika iz Rume.

Naime, folkerka je nakon emisije „Pitanja gledalaca“ u dvorištu ponovo oplela po starleti, nazivajući je pogrdnim imenima. Zorica je farmerima pričala da je Stanija folirant, da se šlepa uz Kristijana i da se bavi najstarijim zanatom.

 

- Ja sam joj lijepo rekla da ćuti da ne bih ja krenula da pričam o deda Žiki iz Rume, koji ju je uveo u pros*ituciju - siktala je Markovićeva.

 

Iako je većina farmera Staniju od samog početka rijalitija nazivala pros*itutkom, Tamara, Balerina, Ivan Gavrilović i Miloš Radičević ostali su šokirani Zoričinim izjavama, sluteći da ona zapravo zna najprljavije starletine tajne.

 

Međutim, folkerka se nije tu zaustavila, već je dodala da je Dobrojevićeva neuredna i da ne vodi dovoljno računa o ličnoj higijeni.

 

- Svaki dan se peči u krevetu s Kristijanom. Danas je imala neke ljubičaste gaće i vidio joj se dnevni uložak. Sav je bio žut, kao da se upišala, sunce ti je**m - ispričala je Zorica u jednom dahu i dodala da joj smeta što starleta na imanju ništa ne radi.

 

- Sunča ribu cijeli dan. Mene to ne interesuje, ali ovi muškarci se ubiše od cijepanja drva, a ona ništa - pričala je pjevačica.

 

Pozvali smo starletinog brata, ali se na njegov broj javila žena koja nam je rekla da Sani neće komentarisati svoju sestru dok je u rijalitiju. Iz Stanijine PR službe su poručili:

 

- Zorica Marković je poznata po tome da spletkari i izmišlja priče. Suludo je komentarisati takvog patološkog lažova.

 

BALERINA JE IMALA AKCIJU U ŠUMI SA JEDNIM FARMEROM

 

Kristijan, Stanija i Medenica udružili su snage da raskrinkaju Jelenu Milošević Balerinu.Tokom večeri kad su gledaoci postavljali pitanja farmerima, između Balerine i starlete je nastao kurcšlus. Jedna drugu su optuživale da se bave pros*itucijom, a tu situaciju je iskoristila Medenica, koja je dodala da Balerina upražnjava akciju s farmerom, čije ime nije željela da otkrije. To je potvrdio i Golubović u razgovoru s Majom Nikolić.

 

- Ne postoje snimci akcije Balerine jer je s Farme izašla u šumu. Preskočili su ogradu, zatim su stavili ćebe na pod, izje***i se i gotovo. Sve se odigralo tajno. Produkcija to nije snimila i zato nema dokaza. Možda želiš sa mnom to isto da probaš - upitao je Kristijan Nikolićevu, koja mu je na to odbrusila:

 

- Ja takve stvari ne radim. Niti guram ruke u gaće nekome ko je oženjen - branila se Maja, aludirajući na Staniju, s kojom je Golubović navodno bio intiman u hotelu, gdje su nedavno proveli noć.

 

On se osvrnuo i na Balerinino zanimanje - da je animir-dama pod imenom Violeta.

 

- Imam informaciju da je ona animir-dama, alijas Violeta. Znam da se ona ka...a na Farmi, a ti ne znaš. Imam jače informacije od tebe. Zna ona sve, ali joj ne ide u prilog da to prizna. Balerinka se nabada, skida gaće, pokazuje s**e - tvrdio je kriminalac.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.