x

Radu Manojlović pilot spasio sigurne smrti!

Folk pjevačica Rada Manojlović nije se nimalo lijepo provela u avionu koji je nedavno letio za Zagreb, pošto je pilot dva puta bezuspješno pokušavao da uzleti, pa se Rada, koja se plaši letenja prepala.

Lažna dojava o bombi na jednom splavu gdje je Rada pjevala u ponedjeljak bila je samo kap u već prepunoj čaši nevolja koje su u posljednje vrijeme zadesile ovu pjevačicu.

 

Ona je naime nedavno letjela za Zagreb, a još na pisti je doživjela šok kada su dva puta pokušali bezuspješno da uzlete. S obzirom da se Rada najviše plaši letenja, mraka i starosti, putnici koji su bili sa njom u avionu pokušali su da joj pomognu, međutim ona je ostala prisebna.

 

- Padala je jaka kiša. Sve je bilo mokro i pista je bila klizava. Avion je pokušavao da uzleti i uspio je tek iz trećeg puta. S obzirom na to da je čak dva puta udario o pistu, nastala je panika među putnicima među kojima je bila i Rada, kaže izvor za ``Naše novine``.

 

Pjevačica kaže da su životi putnika spašeni samo zahvaljujući pilotima i dodaje da imamo najbolje pilote na svijetu.

 

- Srećna sam što tako iskusni profesionalci brinu o našim životima. S njima nemamo razloga za strah jer i u najkritičnijim situacijama donose najbolje odluke u šta sam imala prilike da se uvjerim, rekla je Rada.

 

Ona pak kaže da se, iako se plaši letenja, ovog puta nije uplašila jer nije neko ko paniči u situacijama koje ne mogu da se promjene.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.