x

Recite zbogom premasnim pečenim krompirima!

Ništa bolje od tradicionalnog obiteljskog ručka. Ako nije kod vas, i ne morate satima spremati tone hrane, zar ne? Šalimo se, naravno, ali priznajte da vas malo nervira kad baka ili teta ostave predugo krumpir u ulju od pečenja... Imamo rješenje!

Doduše, ne znamo kako ćete se usuditi punici reći da joj je krumpir premastan, ali barem možete početi od sebe. Umjesto da sirovi krumpir ubacite u protvanj na sredini pečenja mesa, pribjegnite ovom jednostavnom triku: krumpir koji ste oprali, ogulili i narezali na kockice/šnite, prvo prokuhajte par minuta, pa tek onda ubacite k mesu u pećnicu. 

 

Krumpir neće upiti toliko masti, a unutra će zadržati fantastičnu mekoću. Još ako k tome pridodamo i sjajnu hrskavu koricu – to ne može biti loše!

 

Za sve one koji ne vole miješati krumpire s mesom, eto i jednog savjeta za pikantne hrskave pečene krumpire. Ugodan vam vikend!

 

Izvor: Cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.