x

Restoran Borik uz Sašu Matića proslavio 20 godina svog postojanja!

U četvrtak 30. jula u Mostaru je upriličena proslava dvadesete godišnjice postojanja Restorana Borik na kojoj je prisustvovalo oko 2000 ljudi. Za one koji ne znaju, Restoran Borik već od 1995. godine pa sve do danas organizuje koncerte i zabave sa najeminentnijim imenima estrade sa područja cijele bivše države. 

Zvijezda večeri je bio sjajni Saša Matić sa svojim bendom, a uz njega su nastupali pjevači i bendovi koji su sve protekle godine nastupali u ovom poznatom restoranu, a bilo ih je iz raznih krajeva.

 

Zabava je počela već od 21:00 sati, pa sve do ranih jutarnjih sati. Gosti su mogli uživati u odličnom muzičkom programu i vrhunskoj gastronomskoj ponudi. Ulaz je bio slobodan za sve koji su željeli doći da uživaju u fenomenalnom repertoaru.

 

Osim zvijezde večeri u ovoj predivnoj mostarskoj večeri mogli smo vidjeti još neka poznata imena kao što su: Mustafa Šantić, Amna Keskin, Alem Kadić,  Mustafa Omerika i drugi. Ekipa Ekskluziva.ba portala Restoranu Borik želi  još mnogo godina postojanja i uspjeha u ovom poslu u kojem je zasigurno jedan od vodećih u regiji.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.