x

Restoran na najvišoj tački u Sarajevu: Otvoren Element Twist Tower 31.!

Sarajevo je od sinoć, 8. aprila postalo bogatije za još jedno senzacionalno mjesto za ugodan provod i druženje, neovisno da li je riječ o dnevnoj ili noćnoj varijanti. Naime, na 31. spratu najviše zgrade na Balkanu "Avaz Twist Tower" sinoć je svečano otvoren restoran "Element Twist Tower 31", koji je na samom startu ponudio ugodnu noć, a kojoj su prisustvovala brojna poznata lica među kojima su bili: Sulejman Haljevac Memo, Kemal Hasić, Rialda Karahasanović, Ammar Švrakić, predsjednik nogometnog Saveza BiH Elvedin Begić, Almir M & Tribun Band, te drugi. 

Restoran Element Twist Tower 31

Tešanjska 24a

033 281 774

Restoran "Element Twist Tower 31" će se bez sumnje razlikovati po kvaliteti usluga, ali i po nevjerovatnoj lokaciji i prelijepom pogledu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Novootvoreni restoran smješten na 31. spratu i ujedno je restoran na najvišoj tački u gradu, a koji je uistinu nevjerovatan, jer predstavlja idealno mjesto za jutarnje ispijanje kafe, popodnevni ručak, dok je uveče senzacionalno mjesto za dobar provod kada se pretvara u klub. 

 

Pored fenomalnog pogleda koji se pruža iz Restorana "Element Twist tower 31", nezaobilazno je spomenuti i sami ambijent koji je zaista prelijep, te krajnje ugodan i sjajan za svaku prigodu. Brojni gosti koji posjete ovo mjesto bit će u prilici da se prvi put susretnu sa originalnim uslugama i fenomenalnim ponudama. Uzimajući u obzir kako je "Element Twist Tower 31" jedinstveno mjesto u gradu, koje žustro "odudara" od svih ostalih ovakvog tipa ne sumnjamo kako će brojne Sarajlije, ali i turisti biti oduševljeni njegovim radom. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.