x

Rialda Karahasnović, otvoreno: Ekspert sam za skandale u moja četiri zida!

Rialda Karahasanović već je itekako poznato ime na našoj sceni. Pjevačica je učestvovala dva puta u šou „ZMBT``, gdje su je i zapazili. Pjesma „Korak do dna`` prošla je dobro kod publike, a šarmantna pjevačica nam je govorila o sebi, privatnom životu i planovima za budućnost.

Da li si zadovoljna karijerom i ide li sve onako kako si planirala?

 Savjeti starijih

- Početak je puno teži nego što sam mogla i zamisliti, ali ja sam prezadovoljna jer je 2015. godina bila puna iznenađenja i poslovnog uspjeha, pa se nadam da će tako biti u ovoj novoj godini.

 

 Kakvi su planovi u narednom periodu i hoće li biti singlova, spotova ili možda uloga?

- Završila sam novi singl i naravno spot za isti, ostalo je nekoliko detalja za koje se moram pobrinuti do same promocije, ali sam vrlo uzbuđena i jedva čekam da podijelim sa publikom. Ima tu još nekih novina što se tiče mog poslovnog dijela, ali to ću ostaviti kao iznenađenje.

 

 Jesi li pristalica toga da se stvrstaš u pop ili folk žanr?

- Što se tiče mog muzičkog pravca, ja sam ostala negdje u sredini. Nisam zabavnjak, a ni narodnjak. Volim da stvaram muziku i da uživam u čarima stvaranja novog zvuka koji je mješavina orijenta i savremene muzike. Nastojim da uvijek pružam nešto novo i da se konstantno nadograđujem u muzičkom smislu.

 

 Ko ti je najveća podrška u karijeri?

- Najveća podrška mi je moja porodica. Oni svi nastoje da se uključe u dešavanja i raduju se svakom mom uspjehu. Naravno na svojim leđima najviše nosi suprug Alija, tako da mogu reći da je njemu najteže.

 

 Koliko slušaš savjete starijih kolega?

- Neko sam ko voli da uči i da se savjetuje sa ljudima koji su u šou biznisu duže od mene. Ali i vrlo oprezno i biram čije savjete da uzmem u obzir jer kod nas je većina ostala u nekom prošlom vremenu.

 

Koliko te savjetuje suprug kada je u pitanju posao i neke važne poslovne odluke?

- Pa, on se puno i ne razumije u muziku, tako da tog dijela se i ne hvata, ali što se tiče organizacije, planova i sličnih stvari, to prepuštam njemu jer ja sam totalni haos kada su u pitanju odluke.

 

Da li te je neko do kolega razočarao?

- Ne, sa svojim kolegama sam zaista u odličnim odnosima. Volim vidjeti uspješne ljude koji se trude da uspiju u ovom poslu jer znam i sama koliko je teško. Ali, ja uvijek kažem da svako ima svoje mjesto ispod svoje sretne zvijezde, tako da nema mjesta za razočarenje i ljubomoru.

 

 Jesi li pristalica skandala i kako ti polazi za rukom da izbjegavaš skandale?

- Ekspert sam za skandale što se tiče moja četiri zida! Uvijek kažem ne dao mi Bog da me neko snimi kako se nerviram i lupam kada mi izgori ručak i slično. Ali, nastojim da sve držim pod kontrolom, uvijek sam hladne glave kada je upitanju javnost i sad za sad mi dobro ide.

 

Šta misliš o rijaliti šou programima i da li bi se prijavila na neko takvo takmičenje?

- I nemam neko mišljenje. Mislim da bi jedino mogla da sudjelujem u nekom survajveru ili nekog sličnog realističkog tipa, jer to je zaista izazov, a sto se tiče ovih ``velike braće`` i ``intelektualnih farmera``, mislim da se se ja uopšte ne bih snašla u tom svijetu.

 

 Da li si nekada odbila nekog kolegu i kolegicu za snimanje dueta?

- Pa, iskreno nikada nisam ni pričla sa nekim o nekoj ozbiljnoj ponudi, ali i u slučaju da se to desi, zaista bih pazila sa kim bih ga i snimala.

 

 Mnoge tvoje kolegice seksi spotovima i stajlinzima skreću pažnju na sebe i na taj način plasiraju pjesme. Jesi li ti pristalica takvog načina reklame i promocije pjesme?

 Granice ukusa

- Kada je neko zgodan, lijep i njegovan, a to naravno može da iznese i da ne pređe granice ukusa, što da ne. Muzika pored slušanja je i za gledanje ali ja volim da to bude svjetski i zaista na nivou.

 

 Ko je brojnija publika na tvojim nastupima žene ili muškarci?

- Svoju publiku zovem mojim drugarima, jer samim tim što me podržavaju, slušaju i vole, pomažu mi u razvijanju kroz ovaj posao. Drugari se pomješaju, ima i muškarca i žena, i dječaka i djevojčica, starijih i mladih. I sve ih podjednako volim.

 

U pidžami ne idem u prodavnicu

Čega si se odrekla zbog karijere?

- Odrekla sam se puno toga, novih izlazaka, spavanja do kasnih sati, odlaska u prodavnicu u pidžami. Težak mi je život. Ali, šalu na stranu, život mi je mnogo kvalitetniji i mnogo sam posvećena više stvarima koje su od značaja.

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.