x

Riješite se podočnjaka uz pomoć ovih trikova!

Podočnjaci u određenim situacijama, mogu biti naši ``najveći neprijatelji``. 

Osim što ih je teško sakriti, sa podočnjacima izgledamo starije i umornije. Pročitajte, na koji način ih možete sakriti i smanjiti otok.

 

1.Hladna krema za lice

 

Prije nanošenja šminke, prvo nanesite kremu koja ima najmanje SPF 15. Suva koža može da učini podočnjake vidljivijim. Držite kremu u frižideru i koristite je dok je hladna, jer će hladna krema zategnuti kožu i učiniti da izgleda glatko, prenosi portal ženskimagazin.rs.

 

2.Krastavac

 

Krastavci su nevjerovatni za kesice ispod očiju. Uzmite dva kolutića krastavca i stavite ih na oči. Držite ih 15 minuta i oni će smanjiti otok.

 

3.Žuti korektor

 

Vjerovatno ste primijetili da vaši podočnjaci imaju tamno plavu boju. Da bi pokrile taj tamno plavi ton, morate da koristite korektor sa žutim pigmentima. On neutrališe plave tonove, i uljepšaće područje oko očiju.

 

4.Sjenka za oči

 

Tamna sjenka, takođe može pomoći da sakrijete svoje naduvene oči. Nanesite tamnu sjenku na vrh i na kraj vaših očiju.

 

5.Yo-Tox

 

Yo-Tox je face-lifting tehnika, bez operacije. Sve što treba da uradite je da sjedite prekrštenih nogu i stavite kažiprst na obje strane nosa, ispod podočnajka. Lagano pritiskajte područje za oko 15 sekundi. Pritisak će stimulisati protok krvi u područje oko očiju, i smanjiti nadutost.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.