x

Roditelji iz pakla: Kći su tjerali da pije pa da se sek*a s njima!

Prošlo je 20 godina od strašnog zločina, a Amanda je sad ispričala jezivu priču kako su je roditelji fotografirali i snimali kad su je zlostavljali i kako su te snimke dalje prodavali. Majka koja je snimala vlastitu 11-godišnju kćer dok ju je otac sek*ualno zlostavljao kaže da mrzi samu sebe. Amanda se suočila sa svojim roditeljima Justine i Jimom u posljednjoj epizodi emisije Dr. Phil. 

Amanda je ispričala kako su je roditelji tjerali da pije alkohol, a zatim i da se sek*a s njima. Monstrumi su zbog toga osuđeni na 20 godina zatvora 1996. godine.

 

Prošlo je 20 godina od strašnog zločina, a Amanda je sad ispričala jezivu priču kako su je roditelji fotografirali i snimali kad su je zlostavljali i kako su te snimke dalje prodavali.

 

- Znam da sam donosila pogrešne odluke. Mrzim samu sebe - rekla je Justine.

 

Amanda je na to samo rekla da joj je nevinost nasilno ukradena. 

 

Majka je učila kako da uživa

 

- Roditelji su me tjerali na se*s sa njima. Justin bi mi, tijekom sek*a s mojim ocem, pokazivala što trebam raditi kako bih uživala u sek*u - rekla je Amanda.

 

Kada bi njeni roditelji dobili što su željeli, sve bi se vratilo u normalu. 

 

- Poslije svega noć bi postala normalna. Jela bih nešto slatko, oprala zube i otišla na spavanje - objasnila je Amanda i dodala da su joj zabranili da ikome otkrije njihovu tajnu.

 

Amanda kaže da joj je, iako je prošlo 20 godina, teško prihvatiti da su izašli iz zatvora. Ocu je u studiju rekla da bi htjela da je mrtav.

 

Dječja po*nografija je profitabilna

 

Rekla je da se ne sjeća da joj se Jim ikada ispričao te da je pokušao stupiti u kontakt s njom preko društvenih mreža, ali je bio toliko manipulativan da je prekinula komunikaciju.

 

S majkom se htjela suočiti jer je odbila shvatiti koliku je ulogu imala u zlostavljanju. Justine za sve krivi svog supruga koji je priznao da je zlostavljao kćer i da je sve to planirao od kad se rodila jer je shvatio `financijski potencijal dječje po*nografije`.

 

- Da mogu vratila bih vrijeme - kaže Justine koja tvrdi da ju je Jim tri mjeseca nagovarao na zlo.

 

`Sama je to htjela`

 

Jim je priznao da nakon zlostavljanja kćeri nije osjećao krivnju. Kaže da je djevojčici i njezinoj mami pokazao fotografije slične po*nografije i da su obje pristale.

 

- Amanda je pokazala interes. Zamijenio sam njezinu tinejdžersku znatiželju za pravi interes - rekao je Jim. 

 

- Nisam je gledao kao svoju kćerku, gledao sam je kao osobu koja igra ulogu - kazao je. 

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.